Show menu

Våra kampanjer

Spring Edition

Möt våren i ny bil från Peugeot och spara 20 000! Just nu finns våra populära modeller Peugeot 208 och Peugeot 2008 SUV som Spring Edition.

Läs mer om kampanjen

Automat på köpet på alla Peugeot SUV

Just nu får du automatisk växellåda helt utan extra kostnad när du köper en Peugeot 2008 SUV, Peugeot 3008 SUV eller nya Peugeot 5008 SUV.

Läs mer om kampanjen

Öppet Hus 21-22 april

Let's dance är synonymt med värme, glädje och underhållning för hela familjen. Något vi som gillar Peugeot så klart också uppskattar. För att fira Peugeots sponsorskap av Let’s dance bjuder vi in till Öppet Hus 21-22 april.

Läs mer om kampanjen

Förenkla ditt transportbilsägande. Välj Peugeot Complete.

Med Peugeot Complete blir ditt transportbilsägande smidigt och tryggt. Ingen kontantinsats, inga plötsligt överraskande kostnader under avtalstiden och allt på en faktura.

Läs mer om kampanjen

Peugeotkortet

Men Peugeotkortet får du 4 månader räntefri delbetalning på alla inköp över 1.500 kr och många andra fördelar! 

Läs mer om kampanjen

Bråviken ”Komplett-Lease”

Privatleasa din Peugeot Partner hos oss på Bråviken Bil för 3.995 kr/mån – utan kontantinsats. Dragkrok, vinterhjul och överdragsklädsel ingår!

Läs mer om kampanjen

Peugeot Partner Boxline

Run-Out kampanj på Peugeot Partner Boxline. Vinterhjul och dragkrok ingår samt fullt momsavdrag! Finns i begränsat antal. 

Läs mer om kampanjen

Nya Peugeot 308

Nu är den här! Den nya Peugeot 308 har ett häftigare temperament än någonsin och ger en helt ny körupplevelse.

Läs mer om kampanjen

Nya Peugeot 5008 SUV

Väntan är över. Nu är den här. Nya Peugeot 5008 SUV är med sina kraftfulla och snygga linjer och med den senaste tekniken helt och hållet designad för att ge dig en exklusiv körupplevelse och större frihet. Välkommen in och provkör den hos oss!

Läs mer om kampanjen

Service 5+

Service 5+ är en service för din bil som är 5 år eller äldre. Service 5+ ger dig en rad fördelar i fråga om bättre ekonomi, större trygghet och bättre andrahandsvärde. Garanterat max pris 1.598* kronor för en kontroll av din bil. Då ingår byte av olja samt oljefilter.

Läs mer om kampanjen

Transportbilskampanj

Från proffs till proffs: med ett av marknadens bredaste utbud av transportbilar kan du hitta en modell som passar både dig och ditt företag. Just nu ingår utrustning upp till ett värde av 48 900 kr på våra populära modeller: Partner, Expert och Boxer.

Läs mer om kampanjen

Peugeot NOW Privatleasing

Kör en helt ny Peugeot, inget lån, ingen kontantinsats. Inga bekymmer, bara tanka och kör.

Läs mer om kampanjen

Bråviken Bilgaranti

24 månaders trygghetsgaranti till dig när du köper begagnad bil av oss.

Läs mer om kampanjen

Nya Peugeot 3008 SUV

Nya Peugeot 3008 SUV röstades fram till Årets Bil 2017 för sin unika design, nyskapande interiör och fantastiska köregenskaper. Provkör den hos oss idag!

Läs mer om kampanjen

Prisgaranti på originalservice

Nu inför vi prisgaranti på vår originalservice, vilket betyder att du inte behöver betala mer för att besöka en riktigt bra auktoriserad verkstad.

Läs mer om kampanjen