Show menu
Banner

Våra kunder berättar


Varför köpte MR Svets & Montage sina nya transportbilar hos Bråviken Bil?

Joakim heter jag och jobbar på MR Svets & Montage, ett företag som arbetar med produktion av detaljer och aggregat till den industriella och marina kylindustrin. Företagets huvudsakliga verksamhetsområden är svetsning och tillverkning av tryckkärl, rörsvetsning och rörinstallationer på plats samt aggregatbyggnad.

Vi köpte nyligen våra första bilar från Bråviken Bil, en Peugeot Parter och en Peugeot Expert. Det blev naturligt för oss att köpa Peugeot när det var dags för nya bilar eftersom vi haft märket tidigare. Det är driftsäkra bilar och mycket bil för pengarna. Vi använder inte bilarna som rullande servicebilar utan för att transportera verktyg och material. Vi bygger mycket på plats i verkstaden. Bilarna är därför oinredda för att vi ska få in så mycket som möjligt.

Anledningen till att vi köpte bilarna hos Bråviken Bil har dels med tillgängligheten att göra – det tar tre minuter för oss att gå. Och dels med säljare, Fredrik, som sålde oss bilarna. Han var vettig och lyhörd, han lyssnade på oss och vad vi ville ha. Efter att vi hämtat bilarna ringde han och stämde av om allt fungerade bra vilket jag gillade. Det kändes som att han brydde sig.

Vad vi tycker om verkstadsservicen kan jag inte svara på ännu då vi inte hunnit serva bilarna.

Jag har redan rekommenderat andra att köpa bil hos Bråviken Bil. Det beror främst på säljaren, Fredrik. Han får en guldstjärna!
 Varför köper KA Project sina bilar hos Bråviken Bil?

Jag heter Magnus Wärnelius och är ägare av KA Project, ett byggföretag som främst sysslar med byggservice och mindre entreprenader. Företaget har idag 30 anställda, 6 personer som arbetar på kontoret och 24 snickare/plattläggare.

Vi köpte den fösta bilden till företaget hos Bråviken Bil för 3-4 år sedan, det blev då en Peugeot Partner. Idag har vi utökat med flera bilar och modeller – Peugeot Partner Boxline och Peugeot Boxer. Vi använder bilarna dagligen som servicebilar, man skulle kunna säga att det är som rullande serviceverkstäder där vi har alla våra verktyg. Sedan har vi vanliga personbilar till tjänstemännen.

Varför det blev just Peugeot? Prisvärda bilar! Man får mycket bil för pengarna. Det var därför vi började köpa bil hos Bråviken bil – vi tittade på Peugeot och fick ett prisvärt erbjudande. Däremot är inte priset a och o utan mjuka värden är också viktiga. Vi har fortsatt att köpa bil hos Bråviken Bil p.g.a. den fantastiska kundservicen. Det är alltid klara besked och raka linjer. Vi har hittills köpt ca. 8-9 bilar och det blir garanterat fler i framtiden!

Det är inte bara kundservicen som är bra, utan även servicen av våra bilar. Det är alltid bra tider, vi får återkoppling och åtgärdsförslag om så behövs efter verkstadsbesöken. Vi är till 110 % nöjda med servicen.

Vi skulle absolut rekommendera andra att köpa bil hos Bråviken Bil. Det har vi faktiskt redan gjort och det med goda resultat.