Show menu
Banner

Om vår bilverkstad

Boka tid
I vår kundmottagning hittar du Sebastian, Magnus och Magnus som tillsammans med våra tekniker ansvarar för att din bil får rätt service, underhåll och reparation. Ring oss på 011-402 01 11, eller använd vår online bokning för att få ett prisförslag och boka ett verkstadsbesök. 

Auktoriserad verkstad  

Vår verkstad är auktoriserad för Peugeot och Opel. Vi hjälper dig med service, underhåll och reparationer på din bil. Självklart monterar vi alltid Peugeot- och Opel originaldelar när något måste bytas. Alla våra tekniker är experter på båda varumärkena, och utbildas kontinuerligt för att de alltid ska vara uppdaterade på allt när det gäller din bil. Kort sagt, du kan alltid känna dig trygg när du lämnar din bil i vår verkstad.  

Vår verkstad är även en Quickpoint-verkstad vilket betyder att vi utför service, förbesiktning, underhåll och reparationer av de flesta personbilar och transportbilar. Oavsett märke och modell. Läs mer om Quickpoint här.

Vår verkstad:

- är godkänd av flera försäkringsbolag för att arbeta med försäkringsjobb. 
- är medlem i Motorbranschens Riksförbund (MRF) och följer alltid Verkstadens Reparationsvillkor som är godkända av Konsumentverket. Läs mer om MRF:s reparationsvillkor. 
- är en Godkänd Bilverkstad. Läs mer om Godkänd Bilverkstad här.  

Plåt/Skadeverkstad

Vi samarbetar med den Peugeot- och Opelauktoriserade plåtverkstaden Werksta för att kunna erbjuda dig som kund en fulländad och komplett service. Här hittar du kontaktuppgifter till Werksta.

Behöver du lånebil?  

I samband med att din bil är inlämnad för service och reparation hos oss kan du boka en ersättningsbil till förmånliga villkor och priser. Säg till om lånebil när du bokar tid i vår verkstad. 

Uppföljning efter verkstadsbesök 

Efter att du besökt vår verkstad följer vi upp ditt verkstadsbesök med en kort kundundersökning, svara gärna på den undersökningen. Vi läser alla svar!