Show menu
Banner

Om vår bilverkstad

Boka service
I vår kundmottagning hittar du Sebastian, Magnus och Magnus som tillsammans med våra tekniker ansvarar för att din bil får rätt service, underhåll och reparation. Ring oss gärna på 011-402 01 11, eller använd vår online bokning för att få ett prisförslag och boka ett verkstadsbesök. 

Auktoriserad verkstad  

Vår verkstad är auktoriserad för Peugeot och Opel. Vi hjälper dig med service, underhåll och reparationer på din bil. Självklart monterar vi alltid Peugeot- och Opel originaldelar när något måste bytas. Alla våra tekniker är experter på båda varumärkena, och utbildas kontinuerligt för att de alltid ska vara uppdaterade på allt när det gäller din bil. Kort sagt, du kan alltid känna dig trygg när du lämnar din bil i vår verkstad.  

Vår verkstad:

  • är godkänd av flera försäkringsbolag för att arbeta med försäkringsjobb. 
  • är medlem i Motorbranschens Riksförbund (MRF) och följer alltid Verkstadens Reparationsvillkor som är godkända av Konsumentverket. Läs mer om MRF:s reparationsvillkor. 
  • är godkänd som Kontrollerad Bilverkstad. Som Kontrollerad Bilverkstadvilket lämnar vi ett skriftligt kostnadsförslag till dig innan reparationen och vi garanterar att reparationen inte kostar mer, om kostnaden blir högre än det lämnade förslaget ringer vi till dig för att få godkänt innan vi gör fler reparationer.  

Plåt/Skadeverkstad

Vi samarbetar med den Peugeot- och Opelauktoriserade plåtverkstaden Werksta för att kunna erbjuda dig som kund en fulländad och komplett service. Här hittar du kontaktuppgifter till Werksta.

Behöver du lånebil?  

I samband med att din bil är inlämnad för service och reparation hos oss kan du boka en ersättningsbil till förmånliga villkor och priser. Säg till om lånebil när du bokar tid i vår verkstad. 

Uppföljning efter verkstadsbesök 

Efter att du besökt vår verkstad följer vi upp ditt verkstadsbesök med en kort kundundersökning, svara gärna på den undersökningen. Vi läser alla svar!