Show menu

Opel Astra 5D

Pris från 349 900 kr

Privatleasing från 3 699 kr/mån

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Nästa generations djärva, rena och nya Opel Astra är här. Nu får du det bästa av allting tack vare precisionsteknik designad och tillverkad i Tyskland. Det finns ingen anledning att kompromissa för att få en spännande körning varje dag. Nya Opel Astra har ett elegant utseende, ger låga driftskostnader och erbjuder innovativ teknik. Upptäck ett dynamiskt utbud av kraftfulla modeller med låg friktion, som i kombination med exceptionellt smidiga och sofistikerade växlingar, skapar mycket attraktiva köregenskaper. Gör dig redo att köra ännu längre med nästa generations Astra.

Bakom nya Opel Astras progressiva design står tysk ingenjörskonst av högsta kvalitet. Upplev banbrytande kontroll- och säkerhetssystem med de senaste Intellilux LED-pixelstrålkastarna. Underlätta parkering med Intelli-Vision 360° kamera och få en intuitiv körupplevelse genom den avancerade head-up displayen.

Nästa generations teknik

Upplev en ny värld av nästa generations design. Inuti nya Opel Astra möts du direkt av den digiala intrumentpanelen Pure Panel som med smart och attraktiv design förser dig med förarinformation på ett helt nytt sätt. Slappna av i ergonomiska Active framsäten1 med lyxig Alcantara- eller Nappaläder med ventilation och massagefunktion. Omge dig med utrymme, teknik och härlig komfort tack vare toppmoderna anslutningsmöjligheter.

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Opel Astra 5DGenom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Bråviken Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Opel är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Bråviken Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Opel. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Opel. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!