Show menu
Baner

Åtgärder för allas trygghet

Våra kunder är viktiga för oss. Därför vill vi informera om hur vi hanterar mötet med kunder under nuvarande situation i samhället. Vi på Bråviken Bil bevakar löpande utvecklingen av Covid-19 och följer rekommendationer och direktiv från berörda myndigheter. Tillsammans hjälps vi alla åt att följa de råd som Folkhälsomyndigheten ger. För allas trygghet, båda för vår pesonal och våra kunder har vi vidtagit vissa försiktighetsåtgärder. 

Bilförsäljningen:
Vi har luftigt i vår bilhall och håller avstånd till varandra och kunder.
Vi i personalen handspritar och tvättar händerna mycket regelbundet. Möjlighet att handsprita och tvätta händerna finns förstås även för kunder.  
Vi erbjuder digitala besök i vår bilhall via Skype, Teams & FaceTime. ⁣⁣Ring till bilförsäljningen på 011-402 01 10 så hjälper vi dig.
Vi flyttar ut mötet med kunden utomhus om så önskas – med visning och genomgång av både nya och begagnade bilar. 
Vi tar emot betalning via banköverföring eller Swish (inte kontanter) vid leverans av bilar samt att avtal signeras via mobilt BankID (även på distans).
Vi kan ordna med hemleverans av bilar inom 10 mil utan kostnad. Hemleverans till övriga landet sker mot en avgift beroende på var i landet bilen ska levereras.

Kundmottagning och Verstad:
Vi håller avstånd till kunder. Ofta med kunddisken mellan oss.  
Vi som jobbar på Bråviken Bil håller även avstånd till varandra för att minimera risk för smitta. 
Vi uppmanar kunder i kö att håll avstånd till varandra. 
Vi erbjuder möjligheten att hämta kundens bil om kunden ingår i en riskgrupp. 
Vi flyttar ut mötet med kunden utomhus om så önskas – med rådgivning samt att ta emot och lämna ut nycklar vid bokad tid. Betalning sker med kort, Swish eller Peugeotkortet via surfplatta och mobilt BankID.  
Vi i personalen handspritar och tvättar händerna mycket regelbundet. Möjlighet att handsprita och tvätta händerna finns förstås även för kunder.  
Våra tekniker har rena skyddshandskar på sig när de kör in och ut bilar från verkstaden samt spritar av dörrhandtagen, ratt, växelspak och nyckel.  

Vid tveksamheter, prata med oss. Vi anpassar oss väldigt mycket efter specifika önskemål gällande Covid-19. 

Ska du lämna in din bil till verkstaden? Använd ditt sunda förnuft. Känner du symptom på sjukdom? Boka om din tid i verkstaden på telefonnummer 011-402 01 11. Detsamma gäller om du ska hämta en bil som du köpt hos oss. Boka om tid för leveransen av bilen på telefonnummer 011-402 01 10.

Ta hand om dig – tillsammans skyddar vi varandra!