Show menu
Baner

Peugeot PRO+

Från proffs till proffs: med ett av marknadens bredaste utbud av transportbilar kan du vara säker på att hitta en modell som passar både dig och ditt företag. Alla våra modeller kan skräddarsys och inredas så som du vill, allt för att du ska kunna fokusera på det som du är bäst på i din profession.

Boosta såväl din körglädje som komfort och flexibilitet när du köper en av våra populära modeller nya Partner, Expert eller Boxer. Så ta chansen och njut av till exempel parkeringsradar, dieselvärmare, farthållare, Moduwork-soffa, komfortvägg med genomlastningslucka och mycket mer. Läs mer om vilken utrustning som ingår i Peugeot PRO+ här.

Vill du veta mer? Prata med vår företagssäljare Petter Andersson, ring 011-404 01 01 eller skicka mail till petter.andersson@bravikenbil.se.

NYA PARTNER PRO+ L1 BlueHDi  75

Lastlängd: 1817mm
Lastkapacitet: upp till 800 kg

Läs mer om Partner

EXPERT PRO+ L1 BlueHDi 100

Lastlängd: 216 cm
Lastkapacitet: 910 kg

Läs mer om Expert

BOXER PRO+ L2H1 BlueHDi 140

Lastlängd: 312 cm
Lastkapacitet: 1 421 kg

Läs mer om Boxer

 


Alla priser är exklusive moms. Finansiell leasing genom Peugeot Finans: Första förhöjda avgift 30 %, rörlig ränta. Restvärde 50 % av kampanjpriset efter 36 månader. Erbjudandena gäller så långt lagret räcker. Leasingpriser är exklusive moms, uppläggnings- och aviavgifter tillkommer. Bilarna på bilden kan vara extrautrustade. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser.