Show menu

Nya Opel Crossland

Pris från 239 900kr

Privatleasing från 3 399 kr/mån

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Snart är den här – nya Opel Crossland med en snygg SUV-stil! Upptäck allt ifrån den djärva och distinkta fronten Opel Vizor till den stilrena och praktiska interiören. Kupén i nya Opel Crossland kan lätt anpassas efter dina behov, den erbjuder mångsidighet och stort förvaringsutrymme. Den har ett bagageutrymme på 410 liter, som kan utökas till 1 255 liter.  

Nya Opel Crossland finns i flera olika utföranden. Välj den Opel Crossland som passar dig för att få största nytta, nöje och körglädje! Välj mellan manuell och automatisk växellåda samt mellan olika utrustningsnivåer. Helt enkelt det som passar dig!  

Välj till rätt utrustning

Anpassa din Nya Opel Crossland efter dina behov och önskemål genom att välja till rätt utrustning. Exempel på tillgängliga tillval är innovativa förarhjälpsfunktioner som Antispinnsystemet IntelliGrip, Automatiskt nödbromsningssystemet, Filbytesvarning och 180-graders Backkamera med panoramavy. 

Bråviken Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Opel är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Bråviken Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Opel. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Opel. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!