Show menu

Peugeot 208

Pris från 169 900 kr

Privatleasing från 2 499 kr/mån

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Peugeot 208 är den moderna och trendiga citybilen med en ungdomlig och sportig stil. Den passar perfekt för dig som kör mycket i stadstrafik. Med exemplarisk väghållning, optimerad vikt, god manövrerbarhet, bra ljuddämpning och behaglig värmekomfort får du en körupplevelse utöver det vanliga. Med de starka och originella karossfärgerna drar verkligen Peugeot 208 blickarna till sig.

Peugeot 208 finns i flera olika utföranden. Med Peugeot 208 väljer du fritt mellan bensinmotor, dieselmotor eller elmotor (läs mer om Peugeot e-208). Helt utan kompromisser. Du väljer det som passar dig bäst! Oavsett så ger Peugeot 208 prestanda och effekt på mycket hög nivå.

Smarta funktioner

Peugeot 208 har många funktioner för ökad trygghet. Det finns smarta och säkra körhjälpmedel som Peugeot Highway Assist, Aktiv säkerhetsbroms, Park Assist, Filhållningsassistans och Dödavinkelvarnare. Funktionerna finns som standard eller tillval beroende på version. Prata med våra säljare om du vill veta mer. 

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Peugeot 208Genom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Bråviken Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Peugeot är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Bråviken Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Peugeot. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Peugeot. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!