Show menu

Nya Peugeot 208

Pris från 154 900 kr

Privatleasing från 2 099 kr/mån

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Nya Peugeot 208 är den moderna och trendiga citybilen med en ungdomlig och sportig stil. Den passar perfekt för dig som kör mycket i stadstrafik. Med exemplarisk väghållning, optimerad vikt, god manövrerbarhet, bra ljuddämpning och behaglig värmekomfort får du en körupplevelse utöver det vanliga. Med de starka och originella karossfärgerna drar verkligen nya Peugeot 208 blickarna till sig.

Nya Peugeot 208 finns i flera olika utföranden. Med nya Peugeot 208 väljer du fritt mellan bensinmotor, dieselmotor eller elmotor (läs mer om nya Peugeot e-208). Helt utan kompromisser. Du väljer det som passar dig bäst! Oavsett så ger nya Peugeot 208 prestanda och effekt på mycket hög nivå.

Smarta funktioner

Nya Peugeot 208 har många smarta hjälpfunktioner för ökad trygghet. Det finns körhjälpsfunktioner som Peugeot Drive Assist med övervakning och val av position på körbanan, avläsning av skyltar, farthållare m.m. Peugeot Drive Assist finns som standard, tillval eller inte tillgängligt beroende på version. Dessutom finns manövreringshjälpen Full Park Assist som automatiskt parkerar bilen som tillval. 

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Nya Peugeot 208Genom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Bråviken Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Peugeot är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Bråviken Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Peugeot. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Peugeot. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!