Show menu

Nya Peugeot 3008 SUV

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Nya Peugeot 3008 SUV är här – snyggare än någonsin! En helt ny design som skapar en unik och banbrytande stil. Så som nytt framparti, nya strålkastare och bakljus samt krominlägg på framskärmarna. Den moderna och förstklassiga förarmiljön Peugeot i-Cockpit®, såväl som den innovativa tekniken som används i bilen, har designats för att förstärka ditt välbefinnande och öka din säkerhet.

Nya Peugeot 3008 finns i flera olika utföranden. Välj mellan olika utrustningsnivåer samt Peugeots effektiva bensin- och dieselmotorer eller som plug-in hybrid med kombinerad el- och bensinmotor (läs mer om nya Peugeot 3008 Plug-in Hybrid).

Välj till rätt utrustning

Anpassa din nya Peugeot 3008 efter dina behov och önskemål genom att välja till rätt utrustning. Exempel på tillgängliga tillval är Mirror Screen, körhjälpmedel och förarhjälpmedel så som Night Vision och Advanced Grip Control. Det kan förekomma att utrustning och tillval ändras med kort varsel, kontakta därför våra säljare för exakt specifikation.

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Nya Peugeot 3008 SUVGenom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Bråviken Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Peugeot är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Bråviken Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Peugeot. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Peugeot. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!