Show menu

Nya Opel Corsa-e

Nya Opel Corsa-e är elbilen som smidigt tar dig runt både i staden och på landet. Med en räckvidd som täcker alla vardagliga sträckor kan du njuta av följsamheten av en smidig citybil med gott om utrymme för dina privata ägodelar. Nya Opel Corsa-e är det miljövänliga valet.

Ladda din nya Opel Corsa-e:s batteri upp till 80 % på bara 30 minuter. Njut av Opels mångsidiga laddningar vilket gör att du kan vara flexibel, både på dagliga distanser och längre resor. Nya Opel Corsa-e ger dig en imponerande 330 km räckvidd utan att ladda batteriet. Perfekt för vardagsanvändning.

Upplev körglädjen

Nya Opel Corsa-e låter dig välja mellan två körlägen. Sportläge som ökar körglädjen samt regeneration-läget som ökar räckvidden. Valet är ditt! 

Njut även av ljudfria nya Opel Corsa-e. Med dess tysta elektriska motor kan du aktivt bidra till mindre ljud och göra din körning till en mer avslappnande upplevelse.

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Nya Opel Corsa-eGenom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Bråviken Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Opel är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Bråviken Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Opel. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Opel. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!