Show menu

Nya Opel Mokka

Pris från 294 900kr

Privatleasing från 3 799 kr/mån

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Nya Opel Mokka har en kombination av stilren design, läcker interiör och de senaste högteknologiska drivlinorna. Den är slankare och mer kompakt än alla tidigare generationer men med samma rymliga kupé. Stig in i nya Opel Mokka och njut av en helt ny upplevelse. Dessutom har den en ny generation innovativa funktioner så som IntelliLux LED® matrix-strålkastarna som ger utmärkt sikt i alla situationer, smarta hjälpsystemen för föraren och ergonomiskt optimerade säten så att bilen är lika bekväm och säker på gatorna i stan som ute på vägarna.

Nya Opel Mokka finns i flera olika utföranden. Välj den Opel Mokka som passar dig för att få största nytta, nöje och körglädje! Den kommer med en bensinmotor eller en elektrisk motor (läs mer om nya Opel Mokka-e).

Välj till rätt utrustning

Anpassa din nya Opel Mokka efter dina behov och önskemål genom att välja till rätt utrustning. Exempel på tillgängliga tillval är Automatisk farthållare, Pekskärmsnavigation och Trådlös laddare för mobiltelefonen. Gör ett stilfullt intryck med de exklusiva designdetaljerna och de olika anpassningsalternativen så som ett urval av färger för tak och motorhuv samt lister till sidorutorna i bilens signaturfärger: röd, silver och svart.

Bråviken Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Opel är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Bråviken Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Opel. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Opel. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!