Show menu

Nya Opel Mokka-e

Nya Opel Mokka-e med en helt elektrisk motor! Den sticker ut från mängden med unika designdetaljer. Nya Opel Mokka-e är unik på vägen och du kan förstärka denna känsla med ditt val av tillval för tak och motorhuv. Dessutom har den en rymliga och ljudisolerade kupé, en ny generation innovativa funktioner så som IntelliLux LED® matrix-strålkastarna som ger utmärkt sikt i alla situationer. Samt smarta hjälpsystemen för föraren och ergonomiskt optimerade säten så att bilen är lika bekväm och säker på gatorna i stan som ute på vägarna.

Nya Opel Mokka-e har en räckvidd på upp till 322 km på en enda laddning. Ladda din nya Opel Mokka-e:s batteri upp till 80 % på bara 30 minuter. Med den100 % elektriska motorn är det noll CO2-utsläpp vid körning. För dig som föredrar förbränningsmotorer finns bilen med bensinmotor (läs mer on nya Opel Mokka).

Upplev körglädjen

Nya Opel Mokka-e anpassar sig till din körstil och låter dig välja mellan tre körlägen: Sport, Eco och Normal. Sportläget ökar kördynamiken, Eco utökar räckvidden och Normal är en balanserad kombination av båda.  

Njut även av ljudfria nya Opel Mokka-e. Med dess tysta elektriska motor kan du aktivt bidra till mindre ljud och göra din körning till en mer avslappnande upplevelse.

Bråviken Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Opel är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Bråviken Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Opel. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Opel. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!