Show menu

Peugeot 308

Pris från 219 900 kr

Privatleasing från 3 099 kr/mån

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Peugeot 308 är en halvkombi som ger en helt ny körupplevelse. Du får en smidig bilkörning med den kompakta ratten och den högt placerade instrumentpanelen. Peugeot 308 passar perfekt som första och andra bilen. Bilen har en rymlig kupé och ett rymligt bagageutrymme. Den höga komforten och låga bränsleförbrukningen hos 308:an gör att bilen passar dig som pendlar i jobbet eller åker längre sträckor på fritiden.

Peugeot 308 finns i flera olika utföranden. Välj den Peugeot 308 som passar dig för att få största nytta, nöje och körglädje! Välj mellan Peugeots populära bensin- och dieselmotorer.

Välj till rätt utrustning

Anpassa din Peugeot 308 efter dina behov och önskemål genom att välja till rätt utrustning. Exempel på tillgängliga tillval är Adaptiv farthållare, Backkamera, Pack Side Assist (dödavinkelvarnare och parkeringsassistans), Panoramaglastak och mycket mer. Det kan förekomma att utrustning och tillval ändras med kort varsel, kontakta därför våra säljare för exakt specifikation.

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Peugeot 308Genom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Bråviken Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Peugeot är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Bråviken Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Peugeot. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Peugeot. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!