Show menu

Peugeot 508 & 508 SW Plug-in Hybrid

Pris från 469 900 kr

Privatleasing från 6 899 kr/mån

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Nya Peugeot 508 SW Plug-in Hybrid är en toppmodern laddhybrid. Den passar perfekt som familjebil så väl som företagsbil. Med nya Peugeot 508 SW Plug-in Hybrid njuter du av det rymliga bagageutrymmet och alla fördelar med det elektriska körläget så som smidig väghållning och tyst körning. Den digitala head up-displayen visar specifik information om din körning: körläge, räckvidden i elläge och räckvidden med bensin. 

Nya Peugeot 508 SW Plug-in Hybrid har en bensinmotor på 132 kW/180 hk, en elektrisk motor på 80 kW/110 hk, ett batteri och den åttastegade automatlådan e-EAT8. Denna kombination ger maximal kraft för att få ut det bästa från motorerna med en total effekt på 165 kW/225 hk. Allt för att ge dig en fantastisk körupplevelse! 

Fördelarna med Plug-in Hybrid

Med en Plug-in Hybrid väljer du själv körläge, mellan förbränningsmotor eller 100 % el. Dessutom får du en minskad bränsleförbrukning med i snitt 40 % och noll CO2-utsläpp vid körning i läget 100 % el. I läget 100 % el får du en helt ny körupplevelse: smidig körning utan ryck, minskade vibrationer, snabb acceleration och en tyst motor.

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Peugeot 508 & 508 SW Plug-in HybridGenom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Bråviken Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Peugeot är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Bråviken Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Peugeot. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Peugeot. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!