Show menu

Nya Opel Combo-e

Leasing från 3 459 kr ex.moms

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Snart är det Sverigepremiär! Upptäck nya Combo-e, en 100 % elektrisk skåpbil som erbjuder kompromisslös elektrisk mobilitet. Den perfekta skåpbilen för företag som vill köra elektriskt! Nya Combo-e är byggd med fokus på ekonomisk prestanda och praktisk funktionalitet. I den tekniska förarmiljön håller du enkelt koll på information om förbrukning, räckvidd och laddning för att göra varje resa mer effektiv. Och när du behöver ladda stannar du bara till vid närmaste laddstatation. 

Nya Opel Combo-e har en räckvidd på upp till 275 km (WLTP). Den 100 % elektrisk skåpbil som erbjuder bland annat:  

  • En lastkapacitet på 4,4 m3
  • En toppfart på 130 km/h. 
  • En tyst motor. 
  • Snabbladda 80% av batteriet på endast 30 min. 

Flera fördelar med eldrift  

Med nya Opel Combo-e har du obegränsad tillgång till stadsområden utan att behöva oroa dig för miljözoner. Du behöver inte heller tänka på CO2-restriktioner och miljöskatter för fordon, och du får dessutom låga underhålls- och driftskostnader. 

Bråviken Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Opel är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Bråviken Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Opel. Under årets alla årstider! Tills det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Opel. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!