Show menu

Peugeot Boxer

Från 270 900 kr exkl. moms

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Peugeot Boxer är en skåpbil med oändliga möjligheter. Eftersom alla yrken kräver olika utrustning, så finns Peugeot Boxer i flera olika versioner och storlekar. Peugeot Boxer finns tillgänglig som: skåpbil, crew cab, volymskåp och flak. Olika inredningar, inklädnader och påbyggnationerna gör att din Peugeot Boxer kan anpassas efter dina yrkesmässiga behov. Peugeot Boxer har ett stort anpassningsbart lastutrymme med en lastvolym på upp till 17 m3. Lastbredderna är bland de bästa i segmentet. 

Förutom att du får en bil anpassad efter dina behov får du en bränslesnål bil med hög prestanda. Peugeot Boxer är både stark och pålitlig med de kraftfulla och ekonomiska dieselmotorerna som anpassar sig till alla typer av körning, alla med en låg bränsleförbrukning.

Välj till rätt utrustning

Anpassa din Peugeot Boxer ytterligare genom att välja till rätt utrustning. Peugeot Boxer finns i flera utrustningsnivåer, från InBusiness, till PRO och PRO+. Välj mellan olika tillval som hjälper dig i din yrkesvardag så som backkamera och parkeringssensorer. Den smarta pekskärmen visar vad som händer bakom bilen och ger en guidning med hjälp av avståndslinjer. Prata med våra företagssäljare för mer information om tillgängliga utrustningsalternativ och tillval. 

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Peugeot BoxerGenom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Bråviken Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Peugeot är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Bråviken Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Peugeot. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Peugeot. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!