Show menu

Peugeot Expert

Från 214 900 kr exkl. moms

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Peugeot Expert är en flexibel, rymlig och välutrustad skåpbil med alla de egenskaperna som du som yrkesproffs förväntar dig. För att uppfylla dina yrkesmässiga behov finns anpassade lösningar för varje yrke. Dessutom finns Peugeot Expert tillgänglig i flera versioner. Med de moderna dieselmotorerna i Peugeot Expert får du god körkomfort och hög prestanda tillsammans med låga koldioxidutsläpp.

Peugeot Expert finns i följande utföranden för att tillgodose alla förväntningar och önskemål:

  • Tre längder: L1, L2 och L3.
  • PRO version för att tillgodose de viktigaste behoven.
  • PRO+ version, fullutrustad transportbil med utrustning som underlättar ett proffs vardag.
  • Crew Cab version är perfekt när du transporterar passagerare och samtidigt behöver gott om lastutrymme.
  • Kylbil version.

Välj till rätt utrustning

Anpassa din Peugeot Expert efter dina och ditt företags behov genom att välja till rätt utrustning. Peugeot Expert finns i flera utrustningsnivåer, från InBusiness, till PRO och PRO+. Välj mellan olika tillval som hjälper dig i din yrkesvardag så som dragkrok, navigation, dubbla sidoskjutdörrar och mycket mer. Prata med våra företagssäljare för mer information om tillgängliga utrustningsalternativ och tillval. 

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Peugeot ExpertGenom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Bråviken Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Peugeot är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Bråviken Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Peugeot. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Peugeot. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!