Show menu

Peugeot Partner

Från 177 900 kr exkl. moms

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Peugeot Partner är en liten, smidig och kompakt skåpbil med hög lastkapacitet. Lastkapaciteten är på upp till 450 kg eller 800 kg. Designad för yrkesproffs ger den dig körglädje och komfort kombinerat med anpassade lösningar för varje yrke. Peugeot Partner är utrustad med Peugeots i-Cockpit med kompakt ratt och head up-display. De effektiva motorerna ger en låg bränsleförbrukning och ett lågt koldioxidutsläpp.

Peugeot Partner finns i följande utföranden för att tillgodose alla förväntningar och önskemål:

  • Två längder: L1 och L2. 
  • Med lastkapacitet på 470 kg eller 830 kg.
  • PRO version för att tillgodose de viktigaste behoven.
  • PRO+ version, fullutrustad transportbil med utrustning som underlättar ett proffs vardag.
  • 4x4 version för proffs med fokus på framkomlighet.

Välj till rätt utrustning

Anpassa din Peugeot Partner efter dina och ditt företags behov genom att välja till rätt utrustning. Utrustning så som Surround Rear Vision som ger dig kontroll över din omgivning, trots att bilen har plåtsidor eller en hel mellanvägg. Dragkrok, navigationssystem eller annan utrustning som underlättar i din yrkesvardag. Prata med våra företagssäljare för mer information om tillgängliga utrustningsalternativ.

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Peugeot PartnerGenom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Bråviken Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Peugeot är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Bråviken Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Peugeot. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Peugeot. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!