Show menu
Banner

Service 3+

Boka service Försäkra dig om ett tryggare bilägande

För att du som lojal kund inte ska känna någon oro när din nybilsgaranti är på väg att ta slut erbjuder Peugeot Service 3+. Service 3+ ersätter smidigt nybilsgarantin genom att innehålla ett trygghetsavtal, Europatäckande vägassistans samt den årliga originalservicen. På så vis kan du känna samma trygghet när din bil är 3+ år som när den var helt ny.

Det är ett års trygghetsavtal hos AB Svensk Bilgaranti som ingår i Service 3+. Det är därmed en helt extern produkt som ej har någon som helst koppling till fordonets nybilsgaranti.

Vi är helt enkelt bäst på Peugeot, men det betyder inte att vi är dyrast. Hos vår auktoriserade verkstad får du rätt expertis, rätt kunskap och givetvis Peugeot originaldelar av hög kvalitet, som ger en ökad trygghet och garanterad säkerhet. Allt för att du och din bil ska få bästa möjliga service - hela vägen.

Detta ingår alltid i vår Service 3+

Service 3+ ersätter bilens nybilsgaranti i ett extra år och inkluderar Europatäckande vägassistans och den årliga originalservicen. Kontakta oss för mer information.