Show menu
Baner

Opel Originalservice

Boka tid Har du någon gång tänkt att det måste vara dyrare att serva auktoriserat? Dags att tänka om.

Vår auktoriserade Opelverkstad är det absolut bästa verkstadsvalet för dig när din bil behöver service eller underhåll – både vad gäller pris och kvalitet. Våra servicetekniker är specialiserade på Opel och har tillgång till den senaste tekniken, programvarorna och specialverktygen för att på bästa tänkbara sätt ta hand om just din bil. Din trygghet är vår prioritet och därför använder vi givetvis enbart Opel originalreservdelar för att du ska känna dig trygg och säker på att din bil fungerar optimalt efter verkstadsbesöket. Våra reservdelar och samarbetspartners är noga utvalda och godkända av PSA, allt för att ge din Opel maximal prestanda. Dessutom kan du lita på att få en korrekt originalstämpel i serviceboken, värdefullt för din bils andrahandsvärde. Låt oss berätta mer om varför du ska välja en auktoriserad Opelverkstad.

Opel Originalservice med prisgaranti

Vi är helt enkelt bäst på Opel, men det innebär inte att vi är dyrast. För att bevisa detta lämnar vi prisgaranti på vår Opel Originalservice. Du behöver alltså inte betala mer för att besöka vår auktoriserade verkstad: vi garanterar dig det bästa priset när du behöver serva din Opel. Om du mot förmodan hittar motsvarande service till ett lägre pris innan arbetet är utfört hos oss, så matchar vi den offerten.* 

Opel Assistans

När du låter oss ta hand om din Opel med vår Originalservice får du 1 års Opel Assistans** utan extra kostnad. Opel Assistans ger dig trygg och kostnadsfri hjälp vid driftstopp 24 timmar om dygnet i Sverige och ute i Europa. Läs mer om Opel Assistans här.


*Offerten får vara max 14 dagar gammal och skall vara specificerad avseende material och arbete. För att garantin ska gälla måste den vara från en icke märkesbunden kedjeverkstad eller från en märkesbunden verkstad inom samma postnummer som vår auktoriserade verkstad. Garantin gäller ej plåt-, däck- eller glasreparationer.

**Opel Assistans ingår fram till nästa ordinarie servicetillfälle eller max 1 år, under förutsättning att brister som kan orsaka driftstopp och som påpekats i samband med servicetillfället åtgärdas av Opelauktoriserad verkstad med Opel Originaldelar. Gäller ej Opel 5+ Service. Opel Assistans förlängs vid Opel Service till dess bilen är 10 år gammal eller har körts 15 000 mil.